Emilia Kukkala Lokeroimattomia ajatuksia. Älä edes yritä.

Rodunjalostusta kokoomuslaisittain

Julkaistu 2.11.2012 Pantterin puremia -blogissa.

 

Netissä levisi tänään kokoomunuorten varapuheenjohtajan Saul Schubakin (myös mm. Kimmo Sasin ex-avustaja) kommentti, jossa hän esittelee ilmeisen terävän älynsä, syvän elämänkokemuksensa ja lämpimän sydämensä muovaamia sosiaalipoliittisia kannanottoja:

"Lapsilisät pitäisi ehdottomasti poistaa. On järjenvastaista että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta."

Onneksi olkoon, Suomi. Tässä on yksi kuntavaaleissa suurimmaksi äänestämänne puolueen, kokoomuksen, nuorista toivoista. Tosin Schubakin kunniaksi on sanottava, että ainakaan hän ei piiloudu korrektien kiertoilmausten taakse ideologiassaan.

Ja vaikkeivät kaikki kokoomuslaiset hänen kanssaan samaa mieltä olisi (ainakaan julkisesti), niin: tällaisia ajattelijoita siellä joka tapauksessa pesii.
 
Schubak siis sanoo:
 
1. Köyhien köyhyys on heidän oma vikansa.
2. Köyhien lisääntyminen pitää estää.
3. Lapsilisien poistaminen varmaan auttaisi.
4. Se, että rikkaat saisivat edelleen verovaroin kustannettua lapsilisää, on oikein.
5. En tiedä mitään sosiaaliturvajärjestelmästämme.
6. Luulen, etteivät köyhät käy töisssä ja maksa veroja.
7. Luulen, että kaikki köyhät ovat päihdeongelmaisia.
8. Luulen, että päihdeongelma on ihmisen oma valinta.
9. Rikkaissa perheissä ei ole päihdeongelmia, väkivaltaa jne.

Mitä tuohon nyt lisäämään ajatteleva ihminen. Kuin että kasvahan poika aikuiseksi.

Ja pikku vinkkinä, ne kaikkein köyhimmät eivät edes saa lapsilisiä, koska ne leikataan toimeentulotuesta. 

Ja että eipä sinänsä yllätä, kun oppia on haettu Mitt Romneylta ihan Ämerciasta asti. (Koksunuorethan mm. vierailivat republikaanien puoluekokouksessa.)

Rotuhygieniaa, köyhähygieniaa, whatever. Welcome to the 30s. Ajatusmaailma on yhtä lämmin ja tolkullinen kuin Jussi Halla-aholla. Itse asiassa ihmettelen, mikseivät kokoomuksen ja persujen pehmeäkätisimmät tissiposket ole jo perustaneet yhteistä puoluetta, niin hyvin käyvät ajatuksensa yhteen.

Tällaisen typeryyden ja elämästävieraantuneisuuden edessä tekee mieli vain nostaa kätensä. Kaikki olennainen on jo sanottu, nimittäin somessa. Ohessa kokoelma nappilainauksia Facebookista minun, Saulin ja muutaman muun seiniltä. Olkaat hyvät:

"Mutta mitäs sitten tehdään, jos naiset eivät halua lisääntyä tämmöisten hyväosaisten esim. kokoomusnuorten kanssa, vaan mieluummin ottavat annoksen PCP:tä, kaivavat silmät päästään ja juoksevat junan eteen?"


"Saul voisi seisoa sanojensa takana ja kertoa omia sosiaalidarvinistisia näkemyksiään vaikkapa Kaketsun Holovissa."

"Lähestymme natsi-Saksaa nopeammin kuin luulinkaan. Lapsilisät siis varakkaille säästöön jälkeläisten omistusasuntoja varten? Niin minun kavereideni perheissä tehtiin, meillä ostettiin ruokaa."


"Tykkään. Kaipaisin lisää todelliset ajatuksensa julkisesti sanovia kokkareita."


"Schubakin edustaman ryhmän jäseniä on steriloitu vilkkaasti kyllä, sekä kirurgisesti että nk. Endlösungin kautta."


 "Tuosta Saul-pojan kommentista kaikuu rotuoppi, juuri sellainen, jonka tuloksena hänen kaimojaan nousi paksuna mustana savuna ilmaan Saksan ilmatilaan."


"Jospa seki kävis seuraavalla kesälomalla paikassa nimeltä todellisuus..."
  
 "Iltapäiväkerhoja aikaisemmin pyörittäneenä, olen huomannut, että pahin aines on rahakkaat vanhemmat. Ainoat kerrat kun olen lastensuojeluun joutunut tukeutumaan on 'paremman aineksen' lapset."

"Olen alkoholistin lapsi joka olisi varmaan aikoinaan kuollut nälkään ilman lapsilisiä. Nykyään ansaitsen keskitasoa paremmin ja maksan veroni ja teen työtä josta sinä ja perheesi kaltainen 'parempi aines' saa elantonsa likaamatta omia pehmeitä käsiään ja väsyttämättä itseään. Toivottavasti joku 'heikon aineksen' edustaja opettaa sinulle vielä hiukan nöyryyttä tavalla tai toisella..."


"Ilmeisesti hyvinvointivaltio voi todellakin viedä joidenkin aivot..."


Itse yritin tiedustella Saul Schubakilta hänen Facebook-seinällään seuraavaa:

Millaiset ovat Schubakin omat taustat? Ihan vain, että tietäisin muotoilla kannanoton, mitä olisi tehtävä vastaavan aineksen lisääntymisen estämiseksi. Rajansa yhteiskunta tissiposkien typeryyttäkään kestää. Vakavasti puhuen: ei vasemmalta laidalta pääse poliitikoksi noin debiileillä heitoilla, eikä kyllä kiinnostakaan.

En ole vielä saanut vastausta.

Kuten eräs suosikkibloggaajistani Sakari Timonen toteaa omassa aihetta käsittelevässä blogissaan: "Nämä nuoret miehet (Schubak & Henri Heikkinen, toim. huom) näyttävät julistaneen sodan kaikkia ns. alempia kansankerroksia vastaan. Siihen kerrokseen kuuluvat he haluavat määritellä itse lompakon perusteella."

Innokkaita luokkasotimaan nuo kokoomuslaiset - ainakin virtuaalisesti.

Np. Dead Kennedys - Kill the Poor

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat