Emilia Kukkala Lokeroimattomia ajatuksia. Älä edes yritä.

Lopetan blogini täällä, mutta jatkan toisaalla

Olen kopioinut Pantterin puremia -blogini tekstit Puheenvuoroon nyt parisen vuotta. Enkä suotta: niitä on jaettu mm. Facebookissa tätä kautta kymmeniä tuhansia kertoja, joten lukijoitakin on ollut vissiin jonkin verran. Muistaakseni olinkin vuoden 2011 kolmanneksi luetuin blogisti muutamalla tekstilläni (ensimmäinen ilmestyi elokuussa 2011), vuoden 2012 tilastoista en tiedä.

 

Yksittäinen teksti on kerännyt tätä kautta parhaimmillaan yli 9000 jakoa. Koska kunkin tekstin lukijat lasketaan silti omassakin blogissani tuhansissa - suosituimmat kymmenissä tuhansissa - ja ylivoimaisesti suosituimpia väyliä löytää blogiini ovat Facebook ja monet keskustelufoorumit, ei US Puheenvuoro ole mikään välttämätön kanava. Toiseksi, preferoin laatua määrän sijaan.

 

Semminkin, kun olen kyllästynyt tuottamaan ilmaista sisältöä "keskusteluyhteisölle", joka useimmiten onnistuu edustamaan sekä keskustelun että yhteisön irvikuvia. Muutamista helmistä huolimatta yleiskuva Puheenvuorosta kun on se, että ultraoikeiston ja fasistien seniorikerholaiset, joilla on ihan liikaa aikaa ja liian vähän ymmärrystä saati käytöstapoja, ovat jotenkin päätyneet takaisin hiekkalaatikolle keskenään.

 

En koe enää oikeaksi ja tarkoituksenmukaiseksi tuoda lisää lukijoita tälle yhteisölle enkä lisätä sen näennäistä moniarvoisuutta bloggaamalla tänne. Itse asiassa olen kokenut sen jo hetken aikaa eettisesti vähän nihkeäksi.

 

Sitä paitsi tämä on harrastus, kirjoitan työksenikin.

 

Nykyinen Pantterin puremia -blogini on ollut olemassa vuodesta 2009, sitä edellinen vuodesta 2007. Töistä - ja opiskeluista - huolimatta bloggaus jatkunee siellä edelleen entiseen malliin.

 

Np. Sama vanha virsi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat